Pinterest • 世界中のおしゃれアイデアまとめ

Pinterest でおしゃれアイデアをまとめましょう!

GRÅNYANSER: Grått er gjennomgåendei hele huset. Hovedfargen i stuen erJotun 10182 Hvit Lin, fargekode NCS1902-Y42R. Kunst av Bjarne Melgaard.Hjørnesofaen Prime Time og lenestolenGeorge Lounge er fra Knoll, og teppeter fra Kymo. Alt er kjøpt hos TannumMøbler. Pledd fra Palma oghesteskulptur fra Jonathan Adler.

LYS STUE: Stuen er flott i seg selv, men de storevinduene er et ekstra pluss. De gjør at terrenget utenforblir en naturlig del av kosen. Teppet er fra Bolina,bordet fra Hay. Lysestakene er fra Bolina, og puten erMissoni Ormond fra Milla Boutique. Lampen fra Flosheter ARC, design Achille Castiglioni.

GJENNOMFØRT: Huset har fått møbler som hører hjemme i arkitekturen fra 1960- og 70-tallet. Den gule sofaen er designet av Hans J. Wegner og er fra 1965. Salongbordet er designet av Johs. Andersen. Begge er kjøpt i København.

GRÅTT, BRUNT OG LYSROSA: Komfortdelen av stuen er innredet med safaristoler fra en dansk bruktbutikk, et arvet sofabord og et gulvteppe fra Hay. Bordlampen er satt sammen av en ny skjerm og en gammel fot fra norske Høvik Lys. Maleriet er ved Helene Strand.

RENT OG LYST: Kjøkkeninnredningen er fra JKE., kjøkkenbordet fra Arper og stolene fra Vitra.

NATURLIGE INNSPILL: Interiørarkitekten toknatur inn i leiligheten i form av mose, treog gran. Det runde bordet er fra Ikea,og teppet fra Ege. Eames-stolene er fraVitra. De mørke gulvplankene Karelia EikStory Smokes Roastery Brown er 18,8 cmbrede, fra Parkettstudio. Den høye hvitevasen er fra Roggens.

STUE MED HJEMMEKONTOR: Bord og stoler er fra Hay,taklampene er fra Dmlights. Pendelener fra Design By Us. Skapløsningen ved endeveggen har en utfellbar pult som gjør det lett å jobbe hjemmefra.

HELT NATURLIG: Spisebordet og stolene i valnøtt og stål er fra danske Naver Collection. Den grønne Trip-Trapp-stolen fra STokke står fint til bildet av et granskudd som beboeren har tatt selv. Den hvite skulpturlampen i hjørnet er Flowershell Cocoon er fra 2have.dk.

DANSK STEMNING: Copenhagen-plakaten fra FermLiving vekker minner fra de årene beboerstuderte i byen. Puten er kjøpt i livsstilsbutikkenArtelleriet i Göteborg. Stålampen er enGubi Gräshoppa, design Greta M. Grossmani 1947, og taklampen er en vintage AJ Pendelfra 1958, design Arne Jacobsen i 1958.

Arvestolene er fra oldemors hjem, trolig fra 30-tallet, og har nå fått nye trekk. Treskapet som tidligere sto og støvet ned på et loft har blitt pusset, og fungerer nå som barskap. Parketten er original fra 1957.