Pinterest • 世界中のおしゃれアイデアまとめ

Pinterest でおしゃれアイデアをまとめましょう!

GRÅNYANSER: Grått er gjennomgåendei hele huset. Hovedfargen i stuen erJotun 10182 Hvit Lin, fargekode NCS1902-Y42R. Kunst av Bjarne Melgaard.Hjørnesofaen Prime Time og lenestolenGeorge Lounge er fra Knoll, og teppeter fra Kymo. Alt er kjøpt hos TannumMøbler. Pledd fra Palma oghesteskulptur fra Jonathan Adler.

SPENNENDE KONTRASTER: I denne stuen er avslappede sofaer i lin blandet med en retrostol i skinn, en arkitektlampe og et tradisjonelt teppe. På toppen av den ene gulvmonterte radiatoren er det montert en treplanke, slik fungerer den også som benk foran vinduet.

baskets bedroom - Google 検索

GRÅTT, BRUNT OG LYSROSA: Komfortdelen av stuen er innredet med safaristoler fra en dansk bruktbutikk, et arvet sofabord og et gulvteppe fra Hay. Bordlampen er satt sammen av en ny skjerm og en gammel fot fra norske Høvik Lys. Maleriet er ved Helene Strand.

Inspo

陽だまりみたいな絵を飾りたい。Simple :)

Ros' place! Love the book exhibition! kkliving.no

Inspirasjon til spisestuen. Svart spisebord fra Palma, Hippo hvit stol med strømper (på bordet), hvit stol med stål understell og svart metallskap, alle fra Verket Interiør. Svart stol og svart og kobberfarget taklampe fra Ikea.

nice table Klikk-I-denne-Oslo-leiligheten-er-alle-vegger-gra-5

LUN KROK: Ved å samle tunge møbler i en del av stuen kan du skape en bilblioteksaktig følelse. Sofaen Prince William fra Home og Cottage, original 30-talls-skinstol fra Milla Boutique. Lampe fra Jielde og persisk teppe fra Ikea.