Google Image Result for http://static.dezeen.com/uploads/2009/10/dzn_The-World-Village-of-Women-Sports-by-BIG-2.jpg

Google Image Result for http://static.dezeen.com/uploads/2009/10/dzn_The-World-Village-of-Women-Sports-by-BIG-2.jpg

Danish architects CF Møller have won a competition to design a new ferry terminal in Stockholm, Sweden. The terminal will service Stockholm’s ferry connection to Finland and the Baltics. The massing of the new building is inspired by traditional maritime architecture and its exterior will be clad in expanded mesh. The new terminal will form …

Danish architects CF Møller have won a competition to design a new ferry terminal in Stockholm, Sweden. The terminal will service Stockholm’s ferry connection to Finland and the Baltics. The massing of the new building is inspired by traditional maritime architecture and its exterior will be clad in expanded mesh. The new terminal will form …

tea house / 畑友洋建築設計事務所

tea house / 畑友洋建築設計事務所

land

land

date: 2010.02 type: culture status: competition staff: kumiko inui, shunsuke yamane, ryugo ichikawa, takaaki sugiyama, location: chiba, japan floor area: 1870㎡ consultant: Jun Sato Structural Engineers / ES associates photo: office of kumiko inui

date: 2010.02 type: culture status: competition staff: kumiko inui, shunsuke yamane, ryugo ichikawa, takaaki sugiyama, location: chiba, japan floor area: 1870㎡ consultant: Jun Sato Structural Engineers / ES associates photo: office of kumiko inui

Garden-like Ecole Polytechnique Learning Center is bathed in s...

Garden-like Ecole Polytechnique Learning Center is bathed in s...

TOMOKAZU HAYAKAWA ARCHITECTS

TOMOKAZU HAYAKAWA ARCHITECTS

Projects | Brick Visual - Architectural Visualization

Projects | Brick Visual - Architectural Visualization

STYIM Apartments aat+Makoto Yokomizo Architects , Hase Architects

STYIM Apartments aat+Makoto Yokomizo Architects , Hase Architects

The current resort denies alpine skiers direct access to the slopes on skis or snowboards, whilst the flat landscape means they need to use lots off effort to move from one point to the next. Big Architects have addressed this issue by proposing to create a man-made "peak" where skiers can access the slopes easily and choose which direction they wish to go. Creating this peak and raising the landscape also opens up several possibilities for developing the space underneath it. By extending…

The current resort denies alpine skiers direct access to the slopes on skis or snowboards, whilst the flat landscape means they need to use lots off effort to move from one point to the next. Big Architects have addressed this issue by proposing to create a man-made "peak" where skiers can access the slopes easily and choose which direction they wish to go. Creating this peak and raising the landscape also opens up several possibilities for developing the space underneath it. By extending…

Pinterest • 世界中のおしゃれアイデアまとめ
検索