Pinterest • 世界中のおしゃれアイデアまとめ
.

ヴィクトル·ユーゴー,パリフランス,紙の壁,アイテム,Hugo 3,75116 Paris,Marant Shop,Store Showrooms,Avenue Victor

british fashion and design company eley kishimoto has collaborated with studio maclean on the interior renovation of a bakery in london.

british fashion and design company eley kishimoto has collaborated with studio maclean on the interior renovation of a bakery in london.

Dubai Mall of the Emirates Isabel Marant Store Shop

Dubai Mall of the Emirates Isabel Marant Store Shop

The two-level, 4,300-square-foot shop in Beijing’s Kerry Center provides a public stage and window into the world of the 1436 brand, revealing its technical sophistication and ideals of relaxed elegance.

The two-level, 4,300-square-foot shop in Beijing’s Kerry Center provides a public stage and window into the world of the 1436 brand, revealing its technical sophistication and ideals of relaxed elegance.

Joseph Cheaney store by Checkland Kindleysides, London – UK » Retail Design Blog

Joseph Cheaney store by Checkland Kindleysides, London – UK » Retail Design Blog

Frama's Sutoa Chest of Drawers: Remodelista

Frama's Sutoa Chest of Drawers

Frama's Sutoa Chest of Drawers: Remodelista

rem koolhaas frames monditalia entrance with swarovski la dolce vita illuminato

rem koolhaas frames monditalia entrance with swarovski la dolce vita illuminato

FRANCESC RIFÉ STUDIO

FRANCESC RIFÉ STUDIO

The empty storage hall space required extensive technological and structural changes. We inserted a steel gallery to create a separate level for administrative spaces and staff facilities.

The empty storage hall space required extensive technological and structural changes. We inserted a steel gallery to create a separate level for administrative spaces and staff facilities.

CIGÜE /// Conception et production d’une annexe mobile pour le restaurant « La Cantine » du Nouveau Théâtre de Montreuil. matériaux : base : tôle d’aluminium, structure acier, contreplaqué filmé noir, roulettes structure haute : tubes et raccords aluminium, bâche enduite, velcro équipement : plancha à induction, réfrigération 240 & 400 litres, tireuse à bière, bouteilles de CO2, fût …

CIGÜE /// Conception et production d’une annexe mobile pour le restaurant « La Cantine » du Nouveau Théâtre de Montreuil. matériaux : base : tôle d’aluminium, structure acier, contreplaqué filmé noir, roulettes structure haute : tubes et raccords aluminium, bâche enduite, velcro équipement : plancha à induction, réfrigération 240 & 400 litres, tireuse à bière, bouteilles de CO2, fût …

Alexander Wang - Shanghai

Alexander Wang - Shanghai

B3 - Lyle's Interiors - Built in storage

B3 - Lyle's Interiors - Built in storage

URBANTAINER adidas concept store by kasina designboom

URBANTAINER adidas concept store by kasina designboom

Happy Shop, Berlin

Happy Shop, Berlin

bc9d9312e766b00020a567b1de8a87d6.jpg 637×921 ピクセル

bc9d9312e766b00020a567b1de8a87d6.jpg 637×921 ピクセル

Mouki by William Russell, Pentagram, Susanne Kaufmann, Cararra marble | Remodelista

A New Under-the-Radar Concept Shop in London

Mouki by William Russell, Pentagram, Susanne Kaufmann, Cararra marble | Remodelista