Pinterest でおしゃれアイデアをまとめましょう!

関連トピックを見てみる

In the small Italian towns hit hard by a magnitude-6.2 earthquake that struck in…

Bij de inauguratie of de eedaflegging van Trump zakten naar schatting een kwart tot een half miljoen mensen af naar Washington. Ter vergelijking: naar de eerste inauguratie van Barack Obama kwamen 1,8 miljoen mensen kijken. De foto's laten het opmerkelijke verschil duidelijk zien. Trump beweert dat de media liegen over de opkomstcijfers, maar de beelden spreken voor zich.

Dame (Alice) Ellen Terry by Alexander Bassano, photograph,1880.

Op 20 januari 2017 legde Donald Trump de eed af als 45e president van de VS. Nooit eerder lagen de opkomstcijfers voor de eedaflegging van een Amerikaanse president zo laag. Bij de eedaflegging van Obama daagden 5 keer meer mensen op (1,8 miljoen). Er hadden ook talrijke protestmarsen tegen Trump plaats, waar trouwens veel meer volk opdaagde om hun afkeer over hem te tonen.

8月24日,Italy Earthquake,Strong Earthquake,Violent Earthquake,Italy Early,Italy August,24Th Earthquakes,Earthquake Devastated,Italy Quake

Halfweg januari 2017 maakte ontwikkelingsorganisatie Oxfam in een rapport bekend dat de acht rijkste mannen ter wereld samen bijna evenveel bezitten als de armste helft van de wereldbevolking. Daarmee was de kloof tussen arm en rijk nog nooit zo groot

Enkele uren nadat de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump eind januari 2017 een inreisverbod uit zeven moslimlanden uitgevaardigde, brandde een moskee in Victoria in de Amerikaanse staat Texas volledig af. De brand werd vermoedelijk aangestoken, bovendien werd het alarm van de moskee uitgeschakeld. Met zijn uitspraken en beslissingen wakkert Trump haat ten opzichte van moslims aan.

In de Turkse stad Istanbul werd op oudejaarsnacht 2016 een gewapende aanval gepleegd op een populaire nachtclub. Een schutter opende lukraak het vuur op de feestvierders. Zeker 39 mensen lieten daarbij het leven, 69 anderen raakten gewond. Bij de dodelijke slachtoffers waren ook verschillende buitenlanders, onder wie een Belg. De aanslag werd opgeëist door de terreurgroep IS.

In Zweden werd halfweg januari 2017 een vrouw urenlang verkracht door drie mannen. De verkrachting was live te volgen via een stream op Facebook. Eén van de kijkers waarschuwde de politie waarna de daders op heterdaad werden betrapt en gearresteerd. De drie mannelijke daders zijn tussen 18 en 24 jaar oud.

Hatelijke reacties, het internet staat er vol van. Dat is opnieuw gebleken na de dood van een Turkse Belg uit Houthalen, die tijdens oudejaarsnacht 2016 omkwam bij de aanslag op een nachtclub in Istanbul. Op Facebook regende het racistische reacties. In een reactie laat het bedrijf weten dat het nauw samenwerkt met experts als Unia om dergelijke uitlatingen tegen te gaan.

Pinterest • 世界中のおしゃれアイデアまとめ
Search