I like the hidden lighting at both the intersections with the wall (floor & ceiling)

+35 Salles de bains modernes (avec accessoires & shopping)

I like the hidden lighting at both the intersections with the wall (floor & ceiling)

我們今天來到台北市這間僅有 10 坪大的電梯大樓住宅,在沒有挑高夾層優勢輔助的情況下,竟能完整擁有 1 廳 1 房 1 廚 1 衛的生活機能,而且空間感十分寬敞,形成流暢自在的生活動線,毫無小坪數常見的侷促壓迫與狹隘感受。究竟設計者是如何辦到的呢?秘密就是空間中唯一的立面牆體! 以基地本身方正的格局型態為基礎,負責本案的唐忠漢設計師以現代建築美學「形隨機能」的概念,來安排空間中所有的平面與立面。例如天花板整合了空調出風口與燈光機能,並且以不同尺度的線寬予以分割,創造出俐落簡約的現代美感。而地坪的材質變化也別具深意,空間入口側前與臨窗側的區域,以淺灰石材賦予清爽穩重的空間氛圍,同時寓示著客廳、餐廚以及閱讀工作區的公領域意義;設計師並巧妙地將石材元素延展攀升至衛浴區的洗手台牆面,使之具有視覺端景的美感效果。中段的睡眠區與淋浴區則分別以橡木煙燻木與鍍鈦馬賽克鋪陳地坪,形成井然有序的層次感。…

我們今天來到台北市這間僅有 10 坪大的電梯大樓住宅,在沒有挑高夾層優勢輔助的情況下,竟能完整擁有 1 廳 1 房 1 廚 1 衛的生活機能,而且空間感十分寬敞,形成流暢自在的生活動線,毫無小坪數常見的侷促壓迫與狹隘感受。究竟設計者是如何辦到的呢?秘密就是空間中唯一的立面牆體! 以基地本身方正的格局型態為基礎,負責本案的唐忠漢設計師以現代建築美學「形隨機能」的概念,來安排空間中所有的平面與立面。例如天花板整合了空調出風口與燈光機能,並且以不同尺度的線寬予以分割,創造出俐落簡約的現代美感。而地坪的材質變化也別具深意,空間入口側前與臨窗側的區域,以淺灰石材賦予清爽穩重的空間氛圍,同時寓示著客廳、餐廚以及閱讀工作區的公領域意義;設計師並巧妙地將石材元素延展攀升至衛浴區的洗手台牆面,使之具有視覺端景的美感效果。中段的睡眠區與淋浴區則分別以橡木煙燻木與鍍鈦馬賽克鋪陳地坪,形成井然有序的層次感。…

浴室の黒,焦げたセメント,Basin Plug,Cube Basin,Mirror Niche,Niche Shelf,Bathroom Wash,Lavabomeubel Plug,Realisaties Agra

Visita colchonesbaratos.net para tener toda la información sobre los colchones

Visita colchonesbaratos.net para tener toda la información sobre los colchones

led-cove-lighting-profile-dry-wall-profile-for-led-stick-and-led-line

led-cove-lighting-profile-dry-wall-profile-for-led-stick-and-led-line

CASE 345 | amu(千葉県千葉市) | 注文住宅なら建築設計事務所 フリーダムアーキテクツデザイン

CASE 345 | amu(千葉県千葉市) | 注文住宅なら建築設計事務所 フリーダムアーキテクツデザイン

Pictures - House in Melides - Architizer

Pictures - House in Melides - Architizer

オシャレ トイレ - Google 検索

オシャレ トイレ - Google 検索

Therme Vals Vals, Switzerland 2014.08 Hotel-Guestrooms Renovation 700 m2 The project was to renovate an apartment for the hotel staff to guest rooms. We aimed for rooms like caves filled with warmth and intimacy. The basic unit is an oak panel of 40cm width. The room is covered by the units that extend to the whole space, with one side of the panel overlapping the side of the next one. Lights are set between the panels, which is an attempt to integrate the interior and the lighting. The bed…

Therme Vals

Therme Vals Vals, Switzerland 2014.08 Hotel-Guestrooms Renovation 700 m2 The project was to renovate an apartment for the hotel staff to guest rooms. We aimed for rooms like caves filled with warmth and intimacy. The basic unit is an oak panel of 40cm width. The room is covered by the units that extend to the whole space, with one side of the panel overlapping the side of the next one. Lights are set between the panels, which is an attempt to integrate the interior and the lighting. The bed…

UNDERSCORE Built in lighting profile by iGuzzini Make Your Home Beam And Glow With Built in Lighting

Make Your Home Beam And Glow With Built-in Lighting

UNDERSCORE Built in lighting profile by iGuzzini Make Your Home Beam And Glow With Built in Lighting

Pinterest
検索