Pinterest • 世界中のおしゃれアイデアまとめ

Moomin Lights Moomintroll Lamp

Moomin poster - The original game board of Moomin game

285 kr (70x50 cm)

<MOOMIN×amabro>SOMETSUKE-BOXSET 有田焼などの磁器に多く用いられてきた呉須による染付の中で「ムーミン」の世界観を表現。 SOMETSUKE5枚(5種・各1枚)オリジナルパッケージSET。

moomin

År 2014 har det gått hundra år sen Tove Jansson föddes. Tuula Karjalainen har skrivit en rikligt illustrerad biografi över Tove Janssons långa, färggranna och produktiva liv. Tove Jansson (1914-2001) är en av Finlands bäst kända konstnärer och hennes böcker har översatts till över fyrtio språk. Hon var mångsidigt begåvad och arbetade som författare, bildkonstnär och illustratör. Tuula Karjalainen placerar in Tove Jansson i 1900-talets politiska, sociala och kulturella sammanhang. Boken…

Det är inte lätt att vakna ur sitt vinteride i januari och inte kunna somna om. Mumintrollet var det första mumintroll som nånsin upplevt vintern, och i början var han förfärligt ensam i det sovande huset. Men så småningom befolkades hans dal med vinterns hemlighetsfulla varelser. Den här boken handlar om hur han försökte klara sig med dem och den främmande iskalla värld han ramlat in i.

Swedish language edition.Lilla Susanna råkar ut för fasansfulla äventyr tillsammans med bekanta figurer från Mumindalen. Efter oväder och hotfulla trakter väntar värmen och tryggheten.

Nyytin talo pussilakanasetti Finlayson pussilakanat muumi 51,90